Skype walerawwn
Der Meister Der Magie
Online-Vorhersage
 
Wählen Sie den richtigen Weg...
Je houdt me.
Ik ben de Persoon die zal je echt helpen.


Cash-Dreieck
Der Führer der Maskottchen
Das Geld
Maurische Kerze
Die Matrix Geld
Verschwörungen auf das Geld
Magnetische Schein
Business Magie
Verschwörungen auf das Glück
Der Schutz vor dem Ruin
Die Konkurrenz
Die Rückkehr der Schulden


Psychic Medium-Paragnost
Parapsycholoog  Geestenbezweerder
Vrede is iets wat eens verloren, maar zij zullen voor altijd blijven. En heb je een Kans. Het seychas.navesti en orde in het leven.
In deze grote wereld, die u tijdens de belangrijkste geserveerd worden en dus aan de welvaart en het welzijn
Magic Aristarchus
ESOTERISCHE PORTAL
INTERESSANT IN DE WERELD VAN MYSTIEK EN ESOTERIE
125 questions, 125 answers - All about Magic
Wat je dromen betekenen van zaterdag op zondag?

Dromen, droom van zaterdag op zondag, worden beschouwd als "zonne-energie" dromen. Dit is omdat de patroonheilige van de opstanding is de Zon.

Wat je dromen betekenen van donderdag op vrijdag?

Meer recent, in profetische dromen, en zelfs in de droom van weinigen geloofden. Profetische dromen worden vaak beschouwd als louter bijgeloof, prachtige verhalen.

Wat je dromen betekenen van vrijdag op zaterdag?

In het leven van een droom kan tot het derde deel. En eigenlijk, veel mensen denken dat slapen is een leeg, en dat al zijn tijd te verspillen, het is absoluut niet waar.

De magie van dromen

Van de vroegste tijden mensen waren geïnteresseerd in waar we komen ' s nachts een droom. Ontdek het mysterie van de dromen geprobeerd meest intelligente mensen van hun leeftijd, hun bevindingen verzameld en gesystematiseerd in de geschriften van Carlos Castaneda. Dit is bekend in zijn cirkel de Amerikaanse schrijver, was misschien een van de eerste bronnen voor de lezers die ontdekte dat de mystieke kant van de kennis over de wereld van de dromen.

Lucide dromen

Nacht dromen zijn voorstellingen van onze onderbewuste tijdens de slaap zal binnenkort. Tijdens het slapen we zien, voelen, bewegen, voelen, emoties, smaak, enz. Zeer vaak voorkomen in dromen zijn onwerkelijk, absurde gebeurtenissen, die in het echte leven niet gebeuren. Dit is te wijten aan de onbewuste activiteit van de hersenen.

De interpretatie van dromen: waarheid of fictie?

In de oudheid geloofde men dat slapen is een voorbode van de toekomst. Dit is een echo van een hogere macht die wil waarschuwen voor elk evenement. Mensen geloofden in de verbinding met de kosmos, en zo zorgvuldig opgeslagen en schreef mijn dromen, proberen ze te interpreteren.

Het kruispunt van dromen

De gemiddelde mens slaapt 8 uur per dag, en dat 30% van zijn leven. Daarom, bijna een derde van ons leven wordt doorgebracht in een staat van bewusteloosheid. Kan dit echt hoeveel tijd je nodig hebt om te herstellen van zijn kracht? Ik geloof profetische dromen of bestaan ze niet?

Dromen dat veranderen het lot

Veel mensen behandelen hun dromen met een zekere mate van ironie, zonder het bevestigen van enig belang is voor hen. Misschien tevergeefs! Geschiedenis weet gevallen, wanneer de droom veranderde niet alleen het lot van de mens, maar van de hele mensheid.

Parallelle werelden

Wat is de droom, als ze worden gevormd in de menselijke hersenen, dat is het ervaren van de gebeurtenissen in de droom van de mens - het is wetenschappers pleiten voor eeuwen. De ene versie is de theorie dat slapen op een of andere manier gekoppeld aan de parallelle wereld, en tijdens het slapen een man gaat op een reis door een parallelle dimensie. Alle

Magische hulp
Magic Academy...
Astrologie
De oproep van de geest
Waarzeggerij
Hypnose
Samenzweringen
Spreuken
Hekserij
Mythen en legenden
Mantra
Numerologie
Gebed
De revers
Corruptie en het boze oog
Voorspellingen
De spreuk
Feng Shui
Rituelen en ceremonies
Genezing
De droom interpretatie
Meer
Tekenen
Psychologie
Handlezen
Psychische
Huisdieren
Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика