Feng Shui

Rituelen en ceremonies

Genezing

De droom interpretatie

Meer
Spreuken

Hekserij

Mythen en legenden

Mantra

Numerologie
Astrologie

De oproep van de geest

Waarzeggerij

Hypnose

Samenzweringen
Skype walerawwn
Der Meister Der Magie
 
Wählen Sie den richtigen Weg...
Je houdt me.
Ik ben de Persoon die zal je echt helpen.


Cash-Dreieck
Der Führer der Maskottchen
Das Geld
Maurische Kerze
Die Matrix Geld
Verschwörungen auf das Geld
Magnetische Schein
Business Magie
Verschwörungen auf das Glück
Der Schutz vor dem Ruin
Die Konkurrenz
Die Rückkehr der Schulden


Gebed

De revers

Corruptie en het boze oog

Voorspellingen

De spreuk
Tekenen

Psychologie

Handlezen

Psychische

Huisdieren
Psychic Medium-Paragnost
Parapsycholoog  Geestenbezweerder
Vrede is iets wat eens verloren, maar zij zullen voor altijd blijven. En heb je een Kans. Het seychas.navesti en orde in het leven.
In deze grote wereld, die u tijdens de belangrijkste geserveerd worden en dus aan de welvaart en het welzijn
Magic Aristarchus
Dit is wat je nodig hebt in het leven online-raadpleging

Over de oproep van de geesten: wat u moet weten

Het oproepen van geesten of een seance - een praktijk die heeft altijd wekten de interesse van velen, en dat zal zo blijven zo lang als de mensheid niet het oplossen van het mysterie van de andere wereld.

Hoe op te roepen geesten zonder gevolgen

Gedurende zijn leven, een man geïnteresseerd in die zaken die na zijn dood, en wat is er dan aan de andere kant. Dus onze voorouders wilden hun interesses na te streven, en waren nog steeds in staat om te bewijzen dat...

het mogelijk om te bellen met een geest voor de vervulling van uw wensen

Iedereen heeft gekoesterd en diepste verlangens, die voor vele redenen onmogelijk is. Maar om dit doel te bereiken, velen zijn bereid te gaan tot het einde, niet aarzelen.

Schotel als een instrument van de inroeping van geesten

Seances niet verliezen hun populariteit. Ondanks herhaalde waarschuwingen door ervaren mediums over de mogelijke negatieve gevolgen voor de antwoorden en tips van de geesten wil een heleboel gewone mensen.

Vragen guardian angel. Hoe om antwoord te krijgen.

Guardian angel iedereen heeft, hij altijd zorgen over zijn wijk, en vaak probeert om in contact te komen met hem. Een ander ding dat mensen de neiging om te negeren van het advies verkregen, door het niet opvolgen van de innerlijke stem en overschatten de kracht van je eigen geest.

Het oproepen van geesten. Wie en hoe kan ik goed gesprek

Situaties in het leven, wanneer het lijkt dat niemand en niets kan helpen. Dan voor het antwoord dat ik aan de beurt om de wereld van de geesten. Sommige entiteiten van de subtiele vlakken echt kan wijzen op een oplossing en helpen met de selectie, maar sommige, integendeel, de neiging om mensen te verwarren, maar nog steeds de neiging om te blijven "leven" ik hen geroepen heb.

Wel een parfum in huis

Spiritisme of gemeenschap met geesten, en andere entiteiten die in een groot aantal bewonen het buitenaardse deel van de wereld het geval is, is uiterst gevaarlijk en, belangrijker nog, niet voorspelbaar. De mogelijkheid van latere gebeurtenissen na een sessie van het spiritisme is goed onthuld in Hollywood-films, die zijn kleurrijk beschilderd verschillende, soms huiveringwekkende de tegenslagen die overkwam degenen die hebben besloten om binnen te dringen het land van de geesten, waar de wetten van de moderne wereld is absoluut nutteloos!

Voogd geesten van de sjamanen

Bij iedere historische fase van de menselijke ontwikkeling op elk van de afzonderlijke gebieden van menselijke bewoning, alle volkeren die de planeet was er een geloof in het mystieke. Mensen hebben altijd het gevoel gehad dat ik niet alleen was. Bewust of niet, het geloof in een leven na de dood, parallelle heelallen, alle soorten immateriële wezens één of andere manier aanwezig was in de zielen altijd.

Hoe op te roepen voor een goed humeur

Sinds de oudheid, onze voorouders gaf de voorkeur aan de nauwe contacten met de verschillende vertegenwoordigers van bovennatuurlijke krachten in de vorm van geesten en zielen van natuurrampen. Dit gebeurde omdat de mensen van die tijd kon subtiel voelen de hogere kracht, in dit verband, de laatste graag hielpen hen, het voorspellen van de toekomst en het geven van antwoorden op vragen.

Het mysterie van de astrale tweeling

Hen voor de vele malen werden genoemd door verschillende namen. Nu wetenschappers op het gebied van de parapsychologie wel hun phantom collega ' s. Maar sinds de middeleeuwen gebruikt de naam "Dubbelganger" dat de duitse letterlijk vertaald als "volgende" of gewoon "dubbel". De verschijning van deze astrale tegenhangers opgenomen meer dan één keer in het verhaal de tijd dat de mensheid zich kan herinneren.
Magische hulp
Helderziende
Voorspellen
Denk dat
Helderziende Gloria
LOLA
Mage Aristarchus
MAG
MaRIA
magic money
Female
line
Element
of happiness
Horoscope
Wellness
webinars