Feng Shui

Rituelen en ceremonies

Genezing

De droom interpretatie

Meer
Spreuken

Hekserij

Mythen en legenden

Mantra

Numerologie
Astrologie

De oproep van de geest

Waarzeggerij

Hypnose

Samenzweringen
Skype walerawwn
Der Meister Der Magie
 
Wählen Sie den richtigen Weg...
Je houdt me.
Ik ben de Persoon die zal je echt helpen.


Cash-Dreieck
Der Führer der Maskottchen
Das Geld
Maurische Kerze
Die Matrix Geld
Verschwörungen auf das Geld
Magnetische Schein
Business Magie
Verschwörungen auf das Glück
Der Schutz vor dem Ruin
Die Konkurrenz
Die Rückkehr der Schulden


Gebed

De revers

Corruptie en het boze oog

Voorspellingen

De spreuk
Tekenen

Psychologie

Handlezen

Psychische

Huisdieren
Contra-indicaties voor acupunctuur

Voor vele jaren acupunctuur is niet alleen een ontspannend effect, maar is ook een effectieve therapie tegen vele ziekten.

Vijf Tibetaanse parels voor genezing

Vandaag de dag, de klassieke geneeskunde te meer teleurstellend. De ideologie van de geneeskunde is gebouwd op de vernietiging en de verwijdering van het zieke weefsel en organen.

De magie van kruiden en overtuigingen

In het oude manuscript "book of Veles" zegt: "het Gras is groen, is een teken van het Goddelijke". Aan de kwade krachten van tornado ' s, hagel, plagen en regent het niet vernietigen van de dieren en de harde dagelijkse werk van de mensen, de goden, de hemel en de zon zorgde voor en zorgde voor hen, ter wille van een goede gezondheid en geluk, vreugde van het leven en wezen.

Aromatherapie

In de griekse taal te vertalen als de behandeling met aromatherapie aroma ' s. In feite is het gebruik van verschillende geuren voor de behandeling, revalidatie en harmonie te bereiken. Bovendien, de laatste is van toepassing op bijna alle gebieden van het menselijk leven. Dit is momenteel één van de meest populaire procedures.

Genezing infusies: de typen en functies

Tuinders richten zich vaak op het uiterlijk en de smaak van fruit, groenten en kruiden. Maar het is de moeite waard op te merken dat tuinieren kan een bron van gezondheid en schoonheid. Vaak het meeste fruit en groenten bevatten veel voedingsstoffen die hebben genezende eigenschappen.

Spirituele genezing

Spiritueel genezer is een genezer van het hoogste niveau dat er bestaat in de wereld. Hogere macht hem te helpen met gebeden om mensen te genezen. In deze spirituele behandeling er zijn bepaalde zinnen en nadat de patiënt was een man van woorden en gedachten, als tijdens de hypnose. Wat is de functie van een spirituele genezer voor de behandeling? Dit kan verklaard worden heel eenvoudig, de taal is duidelijk, zelfs voor een kind.

Witch doctor

Dorp genezers die genezen met kruiden en gebeden, zijn er de zogenaamde kwakzalvers. Om hen hun toevlucht en hun toevlucht tot de behandeling van niet alleen mensen maar ook dieren. Eerder in de dorpen werd aangenomen dat kruiden en drugs hebben hun effect pas na de 'witch doctor' fluister ik naar hen gebed is van een samenzwering.

Helende magie

Magic is een synthese van wetenschap en religie. Zoals de wetenschap, de empirische kennis, d.w.z. een op ervaring gebaseerde kennis verzameld over de eeuwen van zijn bestaan. Voor eeuwen is het accumuleren van methoden die het verbeteren van de kracht van de gedachten, de macht van de invloed op mensen, bioveld en vele andere magische trucs. Het belangrijkste doel van de magie is om alleen de goede.
Psychic Medium-Paragnost
Parapsycholoog  Geestenbezweerder
Vrede is iets wat eens verloren, maar zij zullen voor altijd blijven. En heb je een Kans. Het seychas.navesti en orde in het leven.
In deze grote wereld, die u tijdens de belangrijkste geserveerd worden en dus aan de welvaart en het welzijn
Magic Aristarchus
Dit is wat je nodig hebt in het leven online-raadpleging
Magische hulp
Яндекс.Метрика
Helderziende Gloria
LOLA
Mage Aristarchus
Helderziende Gloria
LOLA
Mage Aristarchus
Female
line
magic money
Element
of happiness
Horoscope
Wellness
webinars