Skype walerawwn
Der Meister Der Magie
Online-Vorhersage
 
Wählen Sie den richtigen Weg...
Je houdt me.
Ik ben de Persoon die zal je echt helpen.


Cash-Dreieck
Der Führer der Maskottchen
Das Geld
Maurische Kerze
Die Matrix Geld
Verschwörungen auf das Geld
Magnetische Schein
Business Magie
Verschwörungen auf das Glück
Der Schutz vor dem Ruin
Die Konkurrenz
Die Rückkehr der Schulden


Psychic Medium-Paragnost
Parapsycholoog  Geestenbezweerder
ESOTERISCHE PORTAL
INTERESSANT IN DE WERELD VAN MYSTIEK EN ESOTERIE
125 questions, 125 answers - All about Magic

De oude Indiase kracht van amuletten

Oude Noord-Amerikaanse indianen geloofden dat alles wat op Aarde is afhankelijk van hogere krachten, de wil van de geesten.

Talismannen voor de Schorpioen

Schorpioen is één van de meest excentrieke, eigenzinnige merken, vaak door hun aangeboren natuur-minded scepsis naar alle verschijningsvormen van het 'bovennatuurlijke'.

Hoe om rijk te worden met de hulp van een mascotte?

Het verlangen van ieder mens om rijk te worden, succesvol en weet niet van beperkingen in materiële dingen heel natuurlijk...

Talismannen voor het huis met uw eigen handen

Amuletten werden populair. Hun belang voor de bescherming van de woning en de man enigszins verminderd een paar decennia geleden...

Talismannen voor geluk en geld aan hun handen

Het meest efficiënt en effectief zal een individueel amulet of talisman, die onafhankelijk van elkaar gemaakt, door te investeren in hem hun eigen geloof, energie en kracht.

Moet ik een voogd persoon?

Waarom moeten we lore? Sinds de oudheid verschillende volkeren hadden een traditie om zichzelf te verdedigen tegen de wereldse gevaren met de hulp van talismans en amuletten.

Hoe om geld te trekken in het leven door middel van huisdieren?

Iedereen wil zijn gezondheid, welvaart en geluk. Het onderwerp gezondheid is opgelost meest eenvoudig, op voorwaarde dat vanaf de geboorte vastgesteld een goede lichaamsbouw. Op de ontvangst van het materiaal van welzijn en geluk nodig om te werken voortdurend.

Libra: geschikt stenen voor talismannen

Geloof het of niet in de horoscoop - een persoonlijke keuze. Maar in het leven, en dan zijn er de situaties, als men wil dat het dragen van een talisman of amulet. En laten we iemand aan het lachen bij dit bijgeloof, maar als een gekoesterd ding geeft ons een beetje meer vertrouwen, het is de moeite waard!

De amulet met de energie van de Zon

In de korte winterdagen, als de zon is ver verborgen achter de wolken, en zeer zelden ons gelukkig maakt, dan wil iedereen om te genieten van de heldere stralen van de zon, neem een duik in de zachte warme strelen, om te helpen de amuletten met de kracht van de Zon.

Hoe activeer je de talisman?

Mensen in alle tijden geloofde in de kracht behoud van items die door hun bovennatuurlijke kracht kan helpen bij de jacht, om te bewaren en te beschermen tegen schade en ziekte, geluk te brengen, afwenden van onheil en magische spreuken, en zelfs schadelijk voor de gezondheid en het welzijn, om problemen te veroorzaken te bederven.

Magische hulp
Magic Academy...
Astrologie
De oproep van de geest
Waarzeggerij
Hypnose
Samenzweringen
Spreuken
Hekserij
Mythen en legenden
Mantra
Numerologie
Gebed
De revers
Corruptie en het boze oog
Voorspellingen
De spreuk
Feng Shui
Rituelen en ceremonies
Genezing
De droom interpretatie
Meer
Tekenen
Psychologie
Handlezen
Psychische
Huisdieren
Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика