Feng Shui

Rituelen en ceremonies

Genezing

De droom interpretatie

Meer
Spreuken

Hekserij

Mythen en legenden

Mantra

Numerologie
Astrologie

De oproep van de geest

Waarzeggerij

Hypnose

Samenzweringen
Skype walerawwn
Der Meister Der Magie
 
 
Wählen Sie den richtigen Weg...
Je houdt me.
Ik ben de Persoon die zal je echt helpen.


Cash-Dreieck
Der Führer der Maskottchen
Das Geld
Maurische Kerze
Die Matrix Geld
Verschwörungen auf das Geld
Magnetische Schein
Business Magie
Verschwörungen auf das Glück
Der Schutz vor dem Ruin
Die Konkurrenz
Die Rückkehr der Schulden


Oude Slaven
Gebed

De revers

Corruptie en het boze oog

Voorspellingen

De spreuk
Tekenen

Psychologie

Handlezen

Psychische

Huisdieren
Psychic Medium-Paragnost
Parapsycholoog  Geestenbezweerder
Vrede is iets wat eens verloren, maar zij zullen voor altijd blijven. En heb je een Kans. Het seychas.navesti en orde in het leven.
In deze grote wereld, die u tijdens de belangrijkste geserveerd worden en dus aan de welvaart en het welzijn
Magic Aristarchus
Dit is wat je nodig hebt in het leven online-raadpleging
Helende mantra RA MA Da Sa

Mantra is een speciale sound magie. Het dragen van een krachtige lading energie van mantra ' s kunnen van invloed zijn op onze conditie en het leven.

De mantra van Manjushri over verlichting

Manjushri, zoals u weet, het aanbidden van Boeddha. Zij beschouwen van Boeddha ' s en bodhisattva van de wijsheid. Maar als het om het beschrijven van de wijsheid (in de zin van het Boeddhisme), dan...

Mantra Anahata

Mantra Anahata bestaat uit een enkele lettergreep YAM. Dit is de bija mantra van de hart chakra. "Bija" in het Sanskriet betekent een zaad, een bija mantra - zaad mantra.

Indiase Heilige mantra ' s

Mantra is een heilige formule. Vanwege de macht die zij bezitten, hebben ze een positief effect hebben op het bewustzijn, de geest, het lichaam en de lot.

De juiste toepassing van de mantra Om

De heilige geluid "Om" verwijst naar de Vedische en de Hindoe-cultuur. Deze mantra wordt beschouwd als de oorspronkelijke. Om is de essentie van het woord.

De buitengewone kracht van de Gayatri Mantra

In de mens zijn er drie soorten krachten. Het bidden in de gāyatrī mantra verwijst direct naar de wereld, een midden, en de hemel. Het vormen van de natuur "Prakriti" vijf primaire elementen die zijn opgenomen in de "BHU" met betrekking tot het menselijk lichaam.

Mantra ' s voor de genezing van ziekte

Ziekte maakt een mens minder actief en saai. Het is begrijpelijk - de pijnlijke symptomen brengen het lichaam lijden verschillende graden. Pijn te doen, natuurlijk, niemand wil.

Vajrasattva mantra - de honderd-lettergreep gebed

Een van de meest populaire gebeden in het Boeddhisme is het honderd-lettergreep mantra van Vajrasattva. Zoals vermeld in de heilige boeken van de Boeddhisten, regelmatig lezen zullen toestaan mantra ' s te bereiken verlichting, vrede en harmonie in de ziel.

Mantra ' S Van Tibet

De Tibetaanse geneeskunde is ontstaan in het stenen tijdperk. Volgens onderzoek is meer dan drie duizend jaar, maar onlangs onthuld gegevens suggereren dat het misschien meer dan acht duizend. Alle verzamelde medische systeem van kennis zijn de vruchten van de Tibetaanse artsen.

Wat is een mantra?

Voor de afgelopen jaren veel gesproken over de mantra ' s - zij werden genezen van een ernstige ziekte, iemand die ze hebben bijgedragen aan de vooruitgang van de loopbaan, en sommige geholpen om de liefde van hun leven.
Magische hulp
LOLA
Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика
MAG
MaRIA
Helderziende Gloria