Feng Shui

Rituelen en ceremonies

Genezing

De droom interpretatie

Meer
Spreuken

Hekserij

Mythen en legenden

Mantra

Numerologie
Astrologie

De oproep van de geest

Waarzeggerij

Hypnose

Samenzweringen
Skype walerawwn
Der Meister Der Magie
 
 
Wählen Sie den richtigen Weg...
Je houdt me.
Ik ben de Persoon die zal je echt helpen.


Cash-Dreieck
Der Führer der Maskottchen
Das Geld
Maurische Kerze
Die Matrix Geld
Verschwörungen auf das Geld
Magnetische Schein
Business Magie
Verschwörungen auf das Glück
Der Schutz vor dem Ruin
Die Konkurrenz
Die Rückkehr der Schulden


Oude Slaven
Gebed

De revers

Corruptie en het boze oog

Voorspellingen

De spreuk
Tekenen

Psychologie

Handlezen

Psychische

Huisdieren
Psychic Medium-Paragnost
Parapsycholoog  Geestenbezweerder
Vrede is iets wat eens verloren, maar zij zullen voor altijd blijven. En heb je een Kans. Het seychas.navesti en orde in het leven.
In deze grote wereld, die u tijdens de belangrijkste geserveerd worden en dus aan de welvaart en het welzijn
Magic Aristarchus
Dit is wat je nodig hebt in het leven online-raadpleging
Een Noorse God

In Elk opgenomen beeld van de God van de oorlog, maar op hetzelfde moment, hij zag het beeld van de God van de wijsheid, de beschermheilige van de dichters, de skalds.

De zondvloed is het resultaat van een botsing van twee manen?

De zondvloed is een fenomenaal ding in de menselijke geschiedenis. In de Bijbel beschrijving van de overstroming is gereserveerd voor een heleboel pagina ' s, die het verhaal vertelt van degenen die voorbestemd waren om gered te worden.

De datum van de kruisiging van Jezus Christus

Voor meer dan twee duizend jaar de wetenschappers die de verschillende wetenschappen op basis van hun goede bedoelingen en hun eigen enthousiasme...

Wie zijn de Amazones

Heel vaak in boeken, films vermeld Amazon. Maar wie ze werkelijk zijn, waarom ze zo genoemd en doen ze al bestaan? We zullen proberen te begrijpen.

Slavische goden

De goden van de Slaven, net als alle Slavische algemeenheid, we werden de erfgenamen van de Indo-Europese stammen. Echter, in de hele geschiedenis van de Slavische goden hebben veranderd, hebben ondergaan de invloed van de culten van naburige stammen entiteiten.

De magie van de oudheid

Magie kan worden genoemd een onderdeel van de religie. Er is het gebruik van magie, zowel in zwart-wit. De invloed van de magie in onze tijd ook rasprostraneno. Alles wat rond de persoon kan worden geassocieerd met magie. Immers, als je de regels volgt van hekserij om resultaten te krijgen. In de oudheid heksen, of zoals ze werden genoemd druïden waren de belangrijkste generalisten in magie.

De magie van de volkeren van Oceanië

In de Stille oceaan liggen twee Eilanden, Australië en Oceanië. Ze zijn verdeeld in drie grote groepen: Melanesië, Micronesië en Polynesië. Deze samenlevingen verschillen van anderen voor hun culturen en gewoonten. In de 19e eeuw, de Christelijke zendelingen waren slim genoeg om te beginnen met het verzamelen van informatie over de inheemse bewoners van deze Eilanden. Hun tracks ging en etnografen.

Alatyr-steen

De Alatyr Alatyr-steen is een symbool dat wordt genoemd door de heidense Slaven, in feite in alle mythen, legenden, sprookjes, legenden, Kronieken, spreuken, gebeden en zo verder. De vader van alle stenen, die zij hadden geloofd, wordt vermeld in de Slavische legenden over de schepping van de Wereld en speelde een cruciale rol in de geboorte van de heidense Goden, zoals, bijvoorbeeld, Svarog en anderen. Terecht, de Alatyr-steen kan worden beschouwd als een soort van cult-object of het object.

De magie van de prehistorische periode

Het woord "magie" kwam in de woordenschat door middel van het latijn en het grieks. Gezien de religieuze tradities van de wereld, kunt u zien veel van de magische elementen. Toen in de 20e eeuw vond de monumenten gemaakt in het stenen tijdperk, hebben wetenschappers bevestigd het bestaan van magie onder primitieve mensen. Ergens in 1879 in de bergen genaamd de Pyreneeën, gelegen in Spanje, grotten te vinden. De grot was heel diep en het werd genoemd Altamira.

Magisch metaal

Sinds de oudheid metalen zijn in verband met de verschillende planeten. Zo ver, de metalen die gebruikt worden in de rituelen. Aluminium wordt geassocieerd met de planeet mercurius, het element lucht. Om invloed op de geestelijke vermogens stukken van aluminium, dit is ook van toepassing bij het reizen in andere landen. De aluminium folie kan worden gebruikt in de magie, met haar gedrag de verschillende rituelen.
Magische hulp
Mage Aristarchus
LOLA
MAG
MaRIA
Helderziende Gloria
Female
line
magic money