Feng Shui

Rituelen en ceremonies

Genezing

De droom interpretatie

Meer
Spreuken

Hekserij

Mythen en legenden

Mantra

Numerologie
Astrologie

De oproep van de geest

Waarzeggerij

Hypnose

Samenzweringen
Skype walerawwn
Der Meister Der Magie
 
 
Wählen Sie den richtigen Weg...
Je houdt me.
Ik ben de Persoon die zal je echt helpen.


Cash-Dreieck
Der Führer der Maskottchen
Das Geld
Maurische Kerze
Die Matrix Geld
Verschwörungen auf das Geld
Magnetische Schein
Business Magie
Verschwörungen auf das Glück
Der Schutz vor dem Ruin
Die Konkurrenz
Die Rückkehr der Schulden


Oude Slaven
Gebed

De revers

Corruptie en het boze oog

Voorspellingen

De spreuk
Tekenen

Psychologie

Handlezen

Psychische

Huisdieren
Psychic Medium-Paragnost
Parapsycholoog  Geestenbezweerder
Vrede is iets wat eens verloren, maar zij zullen voor altijd blijven. En heb je een Kans. Het seychas.navesti en orde in het leven.
In deze grote wereld, die u tijdens de belangrijkste geserveerd worden en dus aan de welvaart en het welzijn
Magic Aristarchus
Dit is wat je nodig hebt in het leven online-raadpleging
De nummer 9 in de numerologie

Negen in de numerologie is een symbool van vastheid en de periodiciteit, is verantwoordelijk voor het geheugen, het leervermogen, helderziendheid, en intellectuele ontwikkeling van de geest en als gevolg daarvan, het is een symbool van succes in verschillende creatieve terreinen.

Numerologische waarzeggerij door persoonlijkheid

Sinds de oudheid de mens zich over zijn lot en wat hem te wachten staat in de toekomst, omdat in het verleden zijn al bekend.

De vedische hymne Shanti

Elke Vedische mantra is een combinatie van woorden en klanken op de oude heilige taal het Sanskriet, die heeft een enorme impact op de geest...

De vedische numerologie

India is een land dat zeer serieus neemt de voorspellingen. En de astrologie en numerologie hier gelijkgesteld aan de officiële wetenschap.

Numerologische waarzeggerij: functies

In oude tijden in Egypte, Griekenland, India, Babel en Rome was er een science - arithmomania op basis waarvan het ontstaan was - numerologie. Arithmomania is het voorspellen van de toekomst en het lot van een persoon door getallen.

De numerologie van de dag

Als u wilt weten of een bepaalde dag is geslaagd, zal u gebeuren, waar wacht je nog op, krijgen van uw plannen, als onbedoelde belemmeringen en dus op, je kunt het doen in de numerologie van de dag.

Numerologie naam

In vele oude culturen te duiden cijfers zonder speciale pictogrammen, met behulp van voor dat doel van de letters. Bijvoorbeeld, de oude Grieken eenheid overeen met de eerste letter van het alfabet - α, twee β, drie γ, en dus op.

Numerologie appartement

Op het lot van de mens, evenals zijn codenaam, beïnvloed door de numerologie van het huis. Dit is de numerieke code van thuis, en als het gebouw met meerdere verdiepingen - appartement. Digitale energie-trillingen worden doorgegeven in alle kringen van de leefruimte van de bewoners.

De numerologie van de nummerplaat

De oude esoterische wetenschap van de getallen waarden kan nuttig zijn bij het kiezen van een auto. Bovendien, niet alleen de digitale nummer, maar de brief deel, en ook het merk van de auto, omgezet in cijfers. In de numerologie, de zogenaamde grote of heilige getal.

Numerologie van Pythagoras, vierkant

Bij veel mensen van grote bekendheid heeft nu een zogenaamde plein van Pythagoras. Hoorde veel, maar iedereen weet wat het is, dat betekent over het algemeen dat het plein van de bekende Pythagoras? De numerologie van het plein van Pythagoras is, in de eerste plaats is zeer interessant en spannend.
Magische hulp
LOLA
Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика
MAG
MaRIA
Helderziende Gloria
Female
line
magic money