Skype walerawwn
Der Meister Der Magie
 
Wählen Sie den richtigen Weg...
Je houdt me.
Ik ben de Persoon die zal je echt helpen.


Cash-Dreieck
Der Führer der Maskottchen
Das Geld
Maurische Kerze
Die Matrix Geld
Verschwörungen auf das Geld
Magnetische Schein
Business Magie
Verschwörungen auf das Glück
Der Schutz vor dem Ruin
Die Konkurrenz
Die Rückkehr der Schulden


Psychic Medium-Paragnost
Parapsycholoog  Geestenbezweerder
Vrede is iets wat eens verloren, maar zij zullen voor altijd blijven. En heb je een Kans. Het seychas.navesti en orde in het leven.
In deze grote wereld, die u tijdens de belangrijkste geserveerd worden en dus aan de welvaart en het welzijn
ESOTERISCHE PORTAL
INTERESSANT IN DE WERELD VAN MYSTIEK EN ESOTERIE
125 questions, 125 answers - All about Magic

Magische hulp in

De vaardigheid van de tovenaar geldt niet alleen voor de categorie boven dit vaardigheden die mensen gebruiken, en er niets voor terug niet kunnen geven. Het pad van elk van de magician ' s weg naar zelf-verbetering, de kennis van de geheime wetten van de wereld door zichzelf...

Rituelen tijdens de volle maan

Magic ontleent zijn kracht uit de natuur. Veel rituelen zijn verbonden met de cycli van de maan, zonsopgangen en zonsondergangen. De meest krachtige bron van energie was het volle maan.

Ceremonies verjaardag: wat kan en wat kan niet

Een verjaardag is een feestdag die de meeste mensen kijken uit naar het hele jaar.

Effectieve rituelen van Voodoo

De religie van Voodoo is ontstaan tussen de Afrikaanse volkeren. Het wordt beschouwd als publiek in sommige landen is gelegen in het Westelijke deel van Afrika. De Oostelijke en zuidelijke delen van Ghana te belijden, Voodoo als een staatsgodsdienst, in het bijzonder, de mensen van Eva en andere kleine nederzettingen.

Rituelen liefde spreuken thuis

Liefde is heel sterk, niemand zou zeggen met het feit dat zij in staat veel voor, want de mensen die zich verdrongen dit gevoel, soms, niet alleen ontroerend en romantisch daden, maar ook het kwaad en verraderlijk.

Rituelen en ceremonies in een volle maan

Meest geschikt voor allerlei magische rituelen en ceremonies zijn in de nacht van de volle maan. Op dit moment geactiveerd alle bovennatuurlijke hulp en wanneer een witte en zwarte magie.

De festivals en rituelen van de volkeren van de wereld

Als we praten over de verschillende feestdagen, tradities, gewoonten en rituelen van de wereld, moet eraan worden herinnerd dat ze zijn diep geworteld in het verleden, dragen boodschappen van de voorouders en andere generaties.

Rituelen met Voodoo-pop

Voodoo-pop speelt een bemiddelende rol tussen slachtoffer en een heks. Mogelijk te koppelen met de pop met de persoon met behulp van de items die hij bezit. De pop kan dragen de naam van een specifieke persoon, die hen verbindt, om het energie niveau nog sterker.

De ceremonie van het huwelijk

Een van de belangrijkste en meest vreugdevolle gebeurtenis in het leven is bruiloft. Dit is het moment waarop twee mensen die van elkaar houden, voor eeuwig verbonden. Sinds oude tijden, toen de mensen voor het eerst begonnen met het bouwen van de fundamenten van de samenleving, het huwelijk was al in overweging.

Het nieuwe jaar riten

Bij een Nieuw jaar is het mysterie, het wonder, het geloof in een nieuwe, betere toekomst. Op het Nieuwe jaar is er een aantal riten en rituelen, die gericht zijn op het verbeteren van het leven en de vrijheid van problemen. Zowel meisjes en jongens, met de vraag over liefde, geluk, carrière.

Magische hulp
Magic Academy...
Astrologie
De oproep van de geest
Waarzeggerij
Hypnose
Samenzweringen
Spreuken
Hekserij
Mythen en legenden
Mantra
Numerologie
Gebed
De revers
Corruptie en het boze oog
Voorspellingen
De spreuk
Feng Shui
Rituelen en ceremonies
Genezing
De droom interpretatie
Meer
Tekenen
Psychologie
Handlezen
Psychische
Huisdieren
Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика