Vanuit uw brieven
"Dank je, lieverd ... Laat me alles is banaal - de man heeft verlaten, waardoor ik met een baby Laten we duizenden vrouwen geconfronteerd met een soortgelijk probleem, maar het is niet, ik heb iemand ontmoet - Namelijk U EN ondanks het feit! dat is aan jou ik ben al twee keer wreed bedrogen door charlatans - mijn hart vertelde me dat nu ben ik op het juiste spoor bedankt u voor de terugkeer van mijn favoriet !! "! (Olga L.)!
"Ik geloof niet en nooit hebben geloofd in schade ... zolang het niet erg raakte me. Ik dacht dat mijn leven was klaar waren er vreemde ziekte, ben ik begonnen om gewicht te verliezen, Hereth, verloor een baan. Men keek me aan. Ik redde mijn zus - ze nam de hand .... ... en maar één keer kon dat zien gebeuren voor mij, en onmiddellijk de naam van de mensen die ik de weg overgestoken belde en .... kon me uit deze hel te krijgen Dank de Here God.. en voor alle .. "(Oksana, Lviv).
OVER MIJ
Beste bezoekers van deze site, ik heet u welkom. Als u de pagina's van deze bron hit - het gebeurde niet per ongeluk. Laat ik me even voorstellen - Ik LOLA erfelijke tovenaar in de derde generatie. Mijn missie - is om mensen te helpen. Antwoorden op al uw vragen kunt u op de pagina - hieronder of onder "Services" en "contact information". Ik zou dankbaar zijn voor uw feedback op mijn werk ..
Tot 12 jaar elke zomer ik doorgebracht in het land aan zijn inmiddels overleden oma Helena, die beroemd is om de lokale wijk die in staat zijn om problemen en de oorzaken van de ziekte over de wax en behandeld met kruiden te identificeren was was, en werkt samen met de hogere machten. Toen ik 12 was, mijn oma ziek, en hij besefte dat hij niet meer terug te krijgen, besloten om de wonderbaarlijke macht over te dragen aan mij - zijn enige kleindochter. In aanvulling op haar gave, kreeg ik een groot deel van haar opgebouwde kennis - in de samenvattingen, boeken en schriften met recepten. Het was interessant voor mij als ik niet verliefd was geworden met zijn 16 jaar, en hebben geprobeerd een cadeau voor hun eigen doel. Daarna hielp ik een goede vriend, dan begon om vrienden te helpen. En 15 jaar later realiseerde ik me dat mijn geschenk - mijn vak en mijn missie - om mensen als dat gewenst door mijn oma te helpen..
Diensten
CONTACT
Neem contact met mij 7 dagen per week en 24 uur per dag - in de e-mail om dringende hulp of advies magie te krijgen!
Ik heb het recht om te weigeren om te helpen als er een reden is. Ik werk alleen met de volledige informatievoorziening. Ik werk niet met minderjarigen. Ik werk niet zonder betaling.
Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика